Web Analytics
Per procedurat tatimore ne rsh

UMF Nr. 23, dat-ë 9.12.2014,-Për mbledhjen e kontributeve të detyrueshme të sigurimeve shoqërore ...

Ligj per procedurat tatimore per luften ndaj informalitetit

Ligji 9920, Date 19.5.2008, Per Procedurat Tatimore Ne Re Pub Liken e Shqiperise (i Ndryshuar

Ne mbeshtetje te Ligjit nr.9632,date 30.10.2006 | ΔΗΜΟΣ ΔΡΟΠΟΛΗΣ

Ligji 9920, Date 19.5.2008, Per Procedurat Tatimore Ne Re Pub Liken e Shqiperise (i Ndryshuar

Proçedurat Tatimore - Sa janë dënimet dhe gjobat për çdo shkelje

Ligji 9920, Date 19.5.2008, Per Procedurat Tatimore Ne Re Pub Liken e Shqiperise (i Ndryshuar

INTERVISTA/ Flet Niko Lera: Taksa e re për pagat, kategoritë që përfitojnë deri në 24 mijë lekë ...

Zyre Kontabiliteti | Alprofit Consult

Ligj per procedurat tatimore per luften ndaj informalitetit

Avokati i Tatimpaguesve - Administrata Tatimore e Kosovës

LIGJI 9920 PDF

Ligji për procedurat tatimore, tregëtarët protestë para kryeministrisë – RTSH-Radio Televizioni ...

Tatimet sqarojnë biznesin: Ja kur do ja u caktojmë taksat nga zyra | Gazeta Koha Jone

Gj.Kushtetuese pezullon zbatimin e ligjit për procedurat tatimore që burgos biznesin | ILLYRIA

procedurat tatimore – Mikro & Makro

Pesë shembuj si zbatohen gjobat e reja – Gazeta Shqip

DPT: Ja ndryshimet e reja, në procedurat tatimore, që hynë në fuqi në 2019 | Gazeta Telegraf

Shoqata e Kontabilistëve dhe Auditorëve me rekomandime për projektligjin për Administratën Tatimore

Kujtesë për afatet e pagimit të kësteve të tatimit mbi fitimin – Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë

Q:A Tatimi mbi Fitimin | Peka Law

Nga mos lëshimi kuponit te shkeljet e përsëritura, gjobat me të cilat do përballen bizneset në ...

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK, realizoi Seminar për gjyqtarët e rinj në Kosovë - Administrata ...

Oda e Afarizmit dhe Administrata Tatimore flasin për problemet me të cilat po përballen bizneset

BOTIMI 16/11 | NENTOR | 2015 - NDRYSHIME LIGJORE | Bozo Law

Avokati i Tatimpaguesve - Administrata Tatimore e Kosovës

Studio auditimi e kontabiliteti AKB | Ligj 9920 datë 19.5.2008 Për procedurat tatimore në ...

Drejtoria Rajonale Tatimore Durrës, tryezë të përbashkët informimi me bizneset për planin e turizmit

Ftesë për subjektin tatimpagues/përdorues i të drejtës së autorit dhe të drejtave të lidhura ...

Doracak_Tatimet_Kosove

Ligj per procedurat tatimore per luften ndaj informalitetit

Biznesi i vogël në TVSH vazhdon të marrë pjesë në trajnimet e Administratës Tatimore

Gjykata Kushtetuese shfuqizon tetë nene të ligjit të ri Për Procedurat Tatimore

Rimbursimi i TVSH -se, miratohen procedurat e reja | ACP

Ligj per procedurat tatimore per luften ndaj informalitetit

MF: Procedurat doganore e tatimore të aplikohen bazuar në vendime - Kosova Info

Ligji 9920, Date 19.5.2008, Per Procedurat Tatimore Ne Re Pub Liken e Shqiperise (i Ndryshuar

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK, realizoi Seminar për OJQ - Administrata Tatimore e Kosovës

ATK dhe Dogana të lehtësojnë procedurat tatimore dhe doganore për bizneset – Oda Amerikane

Emigrantët e larguar nga Greqia, procedurat që duhen ndjekur për të rimarrë leje qëndrimi ...

Takim me FMN-në, vlerësohet performanca e administratës tatimore, inkurajohen reformat e nisura

Ndryshon ligji tatimor, çfarë duhet të dinë bizneset - Opinion.al

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK realizon trajnime për stafin e saj të komunitetit serb - Administrata ...

Drejtoria Rajonale Tatimore Vlorë, takim me subjektet turistike për mbarëvajtjen e sezonit

Tatimet do te shtojne kontrollet per faturat tatimore

Subjekte Pasive deri me 16.02.2018 – ALB-ACCOUNTING

Tiranë, bashkia shkurton procedurat tatimore dhe afatet për bizneset – Gazeta Shqip

Njoftim për tatimpagues – ATK, Nxjerr Vendimin Shpjegues Publik “ Aplikimi i Ngarkesës së ...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve - Home | Facebook

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK shembull i mirë sa i përket menaxhimit dhe parandalimit të konfliktit ...

TVSH me këste, propozimi i ri i qeverisë - Gazeta Express

Gjykata Kushtetuese pezulloi zbatimin e ligjit “Për procedurat tatimore†- Perqasje

Anketa e biznesit, rritje e performancës së Administratës Tatimore

KOMUNIKATË PËR MEDIA - Përpjekjet e ATK-së për rritjen e përmbushjes vullnetare të tatimeve ...

Së bashku kundër informalitetit

KOMUNIKATË PËR MEDIA - Tatimpaguesit të kënaqur me shërbimet e ofruara nga ATK - Administrata ...

» Hyjnë në fuqi ndryshimet në procedurat tatimore, ja cilat

Shifrat e gjobave të reja tatimore mund të jenë një shkelje e të Drejtës Europiane? | Gazeta Dita

Drejtoria Rajonale Tatimore Durrës, tryezë të përbashkët informimi me bizneset për planin e turizmit

Për të gjitha bizneset, si do lëshohen faturat e reja - Gazeta Mapo

Për të gjitha bizneset, si do lëshohen faturat e reja - Gazeta Mapo

Drejtoria Rajonale Tatimore Kukës vijon informimin e biznesit të vogël

Udhezimi procedurave tatimore anti informalitet

IDRA - Mjedis Mundësues për Sipermarrje të Qëndrueshme në Shqipëri

Gjobat e reja tatimore mund të jenë në shkelje të së drejtës europiane | ILLYRIA

Kushtetuesja lë në fuqi pezullimin e supergjobave | Gazeta Dita

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve - Home | Facebook

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve - Home | Facebook

Udhëzimi i Ministrit të Financave: Ja gjobat e reja për biznesin | Gazeta Dita

Nga 12 Nentori hyn ne fuqi ligji i ri i gjobave. Ja sa do te jene - Lajmet shqip

Drejtorët e drejtorive rajonale tatimore, takime intensive me biznesin e vogël për informim

Drejtoria Rajonale Tatimore në Elbasan vijon fushatën për informimin e bizneseve të vogla

MF: Lehtesohen 60 procedura tatimore per biznesin

Drejtoria Rajonale Tatimore në Gjirokastër zhvilloi takime informuese të bizneset e vogla

Konfiskohet pasuria e tatimpagueseve që kanë borxhe në ATK - Indeksonline.net

Pushim Tatimor për Këndellje të Bizneseve

Llogarite qe duhet te mbani per biznesin e vogel | ACP

Drejtoria Rajonale Tatimore Korçë takim me tatimpagues, ekonomistë dhe kontabilistë të qytetit ...

Drejtoria Rajonale Tatimore Durrës takim me tatimpagues të qytetit të Kavajës

Tatimpaguesit marrin më shumë shërbime online, reduktohen vizitat në sportele

Drejtoria Rajonale Tatimore Shkodër, informim biznesit të vogël mbi detyrimet ligjore

Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë, tryezë të përbashkët informimi me biznesin e vogël

Byreku me kupon, lokalet në Bllok me dëftesë tatimore - Albeu.com

LIGJ Nr. 25/2018 PËR KONTABILITETIN DHE PASQYRAT FINANCIARE | BARAZ

Rimbursimi i TVSH-së, miratohen procedurat e reja; Ja formularët |Revista Monitor

Shkurtohen proçedurat dhe afatet tatimore në Bashkinë e Tiranës – RTSH-Radio Televizioni Shqiptar

Procedurat Tatimore në Republikën e Shqipërisë – Dhoma e Tregtise & Industrise

Amnistia për makinat, DPSHTRR kujtesë qytetarëve: Kryeni procedurat para 31 dhjetorit | Lajme Durrës

KOMUNIKATË PËR MEDIA - ATK, realizoi Seminar për Prokurorët e rinj në Kosovë - Administrata ...

Rimbursimi i TVSH-së, miratohen procedurat e reja; Ja formularët |Revista Monitor

LIGJI 9920 PDF

Sipërmarrjet pasive – Tatimet nxjerrin listën e afro 110 mijë bizneseve - YouTube

Drejtoria Rajonale Tatimore Durrës, tryezë të përbashkët informimi me bizneset për planin e turizmit

Sekuestrot e biznesit, ja procedurat per rimarrjen e mallit

Si të dallojmë kuponat tatimorë nga ata fiktivë?

Pushteti tatimore - pyetje pergjigje - Zaim Lakti

Ligjëratë për studentët e UShAF nga Qendresa Terstena – Menaxhere Finaniciare – Universiteti i ...

Shkurtohen proçedurat dhe afatet tatimore në Bashkinë e Tiranës – RTSH-Radio Televizioni Shqiptar

Projekt Ligje: TVSH, Procedurat Tatimore dhe Taksat Vendore | BARAZ

LIGJ Nr. 111/2016 PËR SIGURIMET SHOQËRORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË, TË NDRYSHUAR | BARAZ